Ο περιηγητής σας δεν υποστηρίζει Javascript, η ιστοσελίδα μας δεν θα λειτουργήσει σωστά. Your browser does not support JavaScript!

Ποιοί Είμαστε

Φίλοι Μοτοσυκλέτας
+
Επιστήμονες Πληροφορικής
+
Ειδικοί σε τεχνολογίες αναζήτησης
+
Ειδικοί σε τεχνολογίες σύγκρισης
+
Ειδικοί σε συλλογή και διαχείριση δεδομένων
=
motostop.gr

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


Η πλήρης και ανεξάρτητη ενημέρωση για όλες τις μοτοσυκλέτες της Ελληνικής αγοράς, με εργαλεία και νέες τεχνολογίες που βοηθούν στην διαχείριση και δημοσίευση μοτοσυκλετών των επισκεπτών, σύγκριση χιλιάδων ομογενοποιημένων χαρακτηριστικών με βάση τα προσωπικά χαρακτηριστικά και προτιμήσεις του χρήστη.

Πλήρης ενημέρωση γιατί κάνουμε έρευνα από πολλές πηγές πληροφοριών ακόμη και με οπτικούς ελέγχους της κάθε μοτοσυκλέτας

Ανεξάρτητη ενημέρωση γιατί δεν έχουμε διαφημίσεις επι πληρωμή από κατασκευαστές μοτοσυκλετών, είμαστε ανεξάρτητοι από επαγγελματικές σχέσεις με κατασκευαστές

Προσωποποιημένη σύγκριση γιατί δεν υπάρχει καλή μοτοσυκλέτα για όλους! Το ποιά είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα για τον επισκέπτη είναι εντελώς προσωπικό, εξαρτάται από σωματική διάπλαση, προσωπικές προτιμήσεις, εμπειρίες, δεξιότητες, συναίσθημα. Η λογική αυτή βασίζεται στις απόψεις του αρχαίου έλληνα φιλόσοφου Πρωταγόρα όπου πρώτος εισήγαγε στην φιλοσοφία την προσωπική φύση της αλήθειας.

Η τεχνολογία μπορεί να υπηρετήσει τον μοτοσυκλετιστή σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ ότι τον υπηρετεί σήμερα. Οι πληροφορίες ομογενοποιημένες, και με την σωστή παρουσίαση, είναι το απόλυτο εργαλείο πληροφόρησης του ενδιαφερόμενου, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα της αντικειμενικής πληροφόρησης, με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η BrainSoft Software με το ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνολογία πληροφορικής σε συνδυασμό με την Intellidense με την τεχνολογία συλλογής και διαχείρισης δεδομένων, δημιούργησαν την υπηρεσία διαχείρισης, δημοσίευσης και πληροφόρησης για τους φίλους της μοτοσυκλέτας: motostop.gr

Η ιδέα γεννήθηκε όταν είδαμε το μεγάλο κενό πληροφόρησης όπου τα στοιχεία για τις μοτοσυκλέτες της Ελληνικής (αλλά και παγκόσμιας) αγοράς, δεν είναι εύκολα προσβάσιμα για τον μέσο χρήστη, αλλά και ο μεγαλύτερος αριθμός των στοιχείων δεν είναι συγκρίσιμος (συμβατός μεταξύ κατασκευαστών μοτοσυκλετών).

Ο καταναλωτής που δεν είναι γνώστης τεχνικών στοιχείων αλλά και του διαδικτύου, δεν έχει τρόπο να βρει εύκολα και γρήγορα μεγάλο αριθμό στοιχείων μοτοσυκλετών, και δεν έχει τρόπο να καταλάβει τον τρόπο να τα διαβάσει ώστε να γνωρίζει τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες του.

Η BrainSoft Software κατασκεύασε τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που βοηθούν στην καταγραφή, διαχείριση και ανάλυση του μεγάλου όγκου δεδομένων των χαρακτηριστικών μοτοσυκλετών της Ελληνικής αγοράς.

Η Intellidense συλλέγει τα δεδομένα και δημιουργεί πρωτότυπους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, όπου χαρτογραφούν τον τρόπο σκέψεις ειδικών στις μοτοσυκλέτες, ώστε ο επισκέπτης που δεν γνωρίζει από μοτοσυκλέτες, δίνοντας προσωπικά χαρακτηριστικά και προτιμήσεις να βρίσκει τι του ταιριάζει, ο επισκέπτης που είναι γνώστης να μπορεί να δώσει βάρος σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τον ενδιαφέρουν και έτσι να μπορέσει να βρει ποιές μοτοσυκλέτες είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Δωρεάν μέλη με επιπλέον δυνατότητες και αριθμό στοιχείων μοτοσυκλετών
Συνδρομές για ερευνητές / στατιστικά στοιχεία
Σύνδεση εμπόρων καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών
Σύνδεση καταστημάτων e-shop με προϊόντα σχετικά με την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη
Σύνδεση συνεργείων μοτοσυκλετών
Σύνδεση συλλόγων μοτοσυκλετών
Σύνδεση αγωνιστικών ομάδων ή αγωνιζομένων μοτοσυκλετών

ΣΤΟΧΟΙ


Άμεσος στόχος είναι η ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση του φίλου της μοτοσυκλέτας. Γύρω από αυτό η BrainSoft με την IntelliDense θα συνεχίσουν επ αόριστο την ενημέρωση με νέα αλλά και παλαιότερα μοντέλλα μοτοσυκλετών με στόχο την ενημέρωση όλων των μοτοσυκλετών που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Αξιολόγηση μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργείων και ΚΤΕΟ
Χαρτογράφηση απόδοσης κινητήρων όλων των μοτυσκλετών της βάσης μας
Επέκταση σε όλες της χώρες της Ευρώπης και του κόσμου
Δοκιμές και αντικειμενικές αξιολογήσεις μοτοσυκλετών
Επέκταση του συστήματος σε καταχώρηση αξεσουάρ και ανταλλακτικών μοτοσυκλετών
Αρθρογραφία και υλικό πολυμέσων από επαγγελματίες
Διοργάνωση πρωτότυπων αγώνων δεξιοτεχνίας μοτοσυκλέτας
Διοργάνωση πρωτότυπων σχολών / σεμιναριων ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας
5,997καταγεγραμμένες μοτοσυκλέτες
467,601καταγεγραμμένα χαρακτηριστικά
78χαρακτηριστικά ανά μοτοσυκλέτα(Μ.Ο.)
0αγγελίες μοτοσυκλετών
0εγγεγραμένα μέλη
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
Διεύθυνση / Επικοινωνία: Ασγούρου, Ρόδος - Τηλ: +44(0)7555303846 Ώρες Γραφείου: 09:00 - 16:00 Δευτέρα - Παρασκευή
Ιστοσελίδα & Τεχνολογίες:BrainSoft Software & Έρευνα Αγοράς: Intellidense

Address / Contact: Asgourou, Rhodes Greece - Tel: +44(0)7555303846 Hours: 09:00 - 16:00 Monday to Friday
Website & Technologies by: BrainSoft Software, Market Research by Intellidense
Προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο motostop.gr στους επισκέπτες μας με την χρήση cookies. Περισσότερες πληροφορίες εδώ Εντάξει